Стамена - ГЕРАЦИ, парти 12.2016

Що имала късмет Стамена, Стамена
майка й болна легнала, легнала x2

Майка й болна легнала, легнала
посакала вода студена, студена x2

Посакала вода студена, студена
от тая чешма шарена, шарена x2

Стамена ги зеде стомните, стомните,
отиде на чешма шарена, шарена

Отиде на чешма шарена, шарена
да налее вода студена, студена

Кога се у село мома вракяше*, вракяшe
сред село оро играя, играя х2

SHOW MORE